sdf
YouTube video

SLANK JE WELL – HET MEEST SUCCESVOLLE AFSLANKPROGRAMMA OOIT!

Heeft u alles al geprobeerd, van detoxen tot Sonja Bakker en Dokter Frank, maar lukt het maar niet? Of ga je voor de eerste keer een poging doen? Kies dan voor het meest succesvolle afslankprogramma OOIT!

Slank Je Well is een programma dat alleen gebruik maakt van wetenschappenlijk onderbouwde methodes en is juist daarom een groot succes. In het 6 maanden durende programma wordt je door zeer ervaren coaches professioneel begeleid naar jouw gezondheidsdoel.

Wij zullen in september beginnen met een nieuwe groep dus geef je snel op want vol = vol.

Wil jij meer informatie? Stuur dan nu een email naar info@theokomen.nl en dan nodigen wij jou uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. In dit gesprek krijg jij antwoord op al je vragen, kunnen wij jou onze succes formule vertellen en kun je direct de sfeer proeven in onze gezellige club.

Nog niet overtuigd?

Lees dan de ervaringen van voorgaande deelnemers hieronder!

Monica -18kg
Dit programma heeft mij zoooo veranderd in positieve zin. Ik ben in anderhalf jaar tijd 18 kilo afgevallen! Jaja zelfs tijdens de Corona Echt nooit gedacht dat dit mij zou lukken, maar met de hulp van het fantastisch team van Theo komen ben ik gekomen waar ik nu ben… ik ben blij, zelfverzekerd maar allerbelangrijkste fit en gezond. Ze helpen je met een eigen voedingsschema ( omdat elk mens anders is zal je ook nooit het zelfde eetschema krijgen als je teamgenoot) Ik heb geen 1 x moeilijk gehad wat betreft me voeding , voelt niet als een dieet maar leefstijl aanpassen. Ja het is natuurlijk wel even wennen, maar je mag echt nog wel eens iets eten wat niet in jou eetschema zit en je moet je daar ook absoluut niet schuldig over voelen. Geniet lekker van dat moment en daarna weer door. En sporten, sporten was echt niks voor mij! De gedachte maakte me al moe, was ook onzeker om een sportschool binnen te lopen trouwens Maar nu,…. ik sport nu 4/5 pw! Sport zelfs op zondagochtend, dat dit uit mijn mond komt had ik nooit gedacht. maar de sportlessen zijn ook zoooo leuk. Wil jij ook graag jou leefstijl veranderen? Ik zou deze stap zeker wagen ….als ik het kan, dan kan jij het zeker!