PERSONALTRAINER

Heb jij de laatste tijd steeds minder zin om je sportspullen te pakken? Kies je er vaker voor om lekker op de bank te blijven zitten en een filmpje te kijken?

Wij kunnen je helpen! Vraag bij onze balie naar meer informatie over personal training. Personal training is een trainingsvorm waarbij u samen met een gecertificeerde trainer een persoonlijke fitness plan opstelt en vervolgens gaat trainen. U traint dus individueel onder begeleiding van een personal trainer. Deze personal trainer zal samen met u verschillende doelen formuleren en zal hierbij een tijdsbestek aan verbinden om uw vooruitgang te kunnen meten.

Onze personal trainers onderscheiden zich in functionele training. Training waarbij je niet met apparaten gaat trainen maar volledig met je eigen lichaamsgewicht. Jij zorgt ervoor dat je alles doet met je eigen kracht. Er worden geen bewegingen voor jou gemaakt wat apparaten wel doen. Hierbij is alles puur op eigen kracht en zal je spieren gaan voelen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Durf jij de uitdaging aan?

Voorbeelden waar de personaltrainer u mee van dienst kan zijn:
– Trainingschema
– Voedingsschema
– Sport(revalidatie)
– Afvallen
– Mentale coaching.