NIEUWS OVERZICHT

Groepslessen

its-on-658x321

Wij gaan groepslessen weer buiten geven. Deze week gaan we beginnen met XCORE, BODYPUMP, ZUMBA en COMBAT. Vanaf 17 mei zullen daar HiTT en SH’BAM bijkomen.

Wil je gebruik maken van de groepslessen buiten dan moet je reserveren. Deelnemen aan deze activiteiten kan alleen als je gereserveerd hebt.
Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

Lukt reserveren niet? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

We zullen onze groepslessen direct voor de club geven met uitzondering van de kickbokslessen voor kids. Voor deze les reserveer je niet in ons systeem maar dit doe je via de kickboks app (zie volgend artikel)

We zullen ivm de coronamaatregelen gaan werken in vakken van 4 personen. Per les worden er 5 vakken gemaakt. In de vakken dien je 1,5 meter afstand van elkaar te houden en je mag niet mengen met andere vakken.
Tijdens de lessen dien je de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Uiteraard hoeft het niet gezegd te worden maar blijft thuis indien je last hebt van corona symptomen. En ben je verhinderd meldt je dan even af in het systeem zodat andere mensen van jouw plekje gebruik kunnen maken. In het geval dat de weersomstandigheden het niet toe laten, dan zullen wij dit uiterlijk 1 uur van te voren communiceren via onze Facebook pagina en website. www.theokomen.nl/nieuws

 

 

 

 

175079964_4151755638169293_4376264203501465390_n

Wij zijn blij de lessen weer te kunnen oppakken en samen weer kunnen bewegen.

De lessen worden iedere maandag en donderdag op het parkeerplaats ACHTER de sportschool gegeven.

Tussen 17:50-18:00 kun je worden gebracht
En tussen 18:55-19:05 kan je weer opgehaald worden.
Opgeven kan via de Theo Komen Kickboks Phone. Je kunt een appje sturen naar 0627068557 en meedoen. Vermeldt altijd wel even je naam erbij als je ons appt.
Ben je nog geen lid? Ook dan kun je gewoon eens komen proberen. Stuur dan ook een appje naar 0627068557 met hierbij dat je mee wilt doen. De spulletjes die je nodig hebt kun je dan gewoon even van ons lenen.

 

 

UNIEK het Sportschool steunpakket.

Beste leden,

Het nieuws van onze minister president kwam voor iedereen hard aan. We moeten de deuren weer sluiten. Maar zoals je van ons gewend bent komen wij weer met unieke dingen. Wij gaan niet bij de pakken neer zitten en maken altijd het beste van vervelende situaties. In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte stellen van onze UNIEKE Sportschool Steunpakketten. 🙂

 

We gaan weer LIVE!
(steunpakket 1)

We mogen misschien onze deuren niet meer openen tot 19 januari maar we mogen wel je woonkamer in komen.
Vanaf vrijdag 18 december komen we dan ook iedere dag live met onze populaire lessen. Maar we gaan het beter doen dan ooit. Waar wij normaal onze lessen streamden via Facebook zullen wij het dit keer doen via ZOOM. Zo kunnen wij jullie ook zien en dat maakt het leuker voor ons allemaal!

De link naar de ZOOM stream zal kort van te voren gedeeld worden via onze social media kanalen.

Uitlenen van materialen.
Natuurlijk zullen wij ook weer onze materialen uitlenen. Maar dit keer wel met een kanttekening dat de mensen die regulier in de lessen staan voorrang hebben op materialen. Wil jij dus een set lenen dit kan door een PB te sturen op Facebook.

Maar LET OP!

Wij gaan zowel XCORE trainers als Bodypump sets uitlenen. Maar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn geven wij 1 set of trainer per persoon uit. Je kunt dus of een XCORE trainer, of een Bodypumpset krijgen.

Wees er wel snel bij want op = op.

Voorwaarde is uiteraard dat de spullen op 17 januari bij ons geretourneerd dienen te worden.

Vanavond kunnen de spullen op afspraak al opgehaald worden tussen 18:00 en 19:00. Let op er mogen niet meer dan 2 mensen tegelijk in de club aanwezig zijn dus wacht even in de auto tot je aan de beurt bent.

ZOOM is een gratis app dat je kunt downloaden op je telefoon, tablet of computer. Als je op onze link (die wij kort van te voren zullen delen) klikt zal het appje automatisch de sessie openen waarin je mee kunt doen.

 

 

TRAINEN ALS ROCKY?? HET KAN NU! (steunpakket 2)

Wil jij toch kosten wat het kost door trainen tijdens de lockdown?
Dit kan met een van onze Outdoor Personal Training sessies!

Even weg van de zolderkamer, even rust van je beeldscherm, 1:1 Training en gaan tot het gaatje? Dat is wat wij jou kunnen bieden. Je kan per sessie boeken en het is mogelijk in de ochtend, middag en avond!

Interesse in de prijzen en mogelijkheden? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl en boek snel jouw afspraak want ook hier geldt VOL = VOL
Uiteraard volgen we hier ook de corona maatregelen

KERSTTIP! Je kunt een trainingsessie ook kado doen 😉

 

 

Thuis trainingschema
(steunpakket 3)

Wil jij toch thuis trainen maar weet je niet hoe? Vraag dan een van onze thuis trainingschema’s aan. Dit doe je door een email te sturen naar info@theokomen.nl en dan sturen wij jou een schema toe om thuis te trainen.

Let op: Door de drukte kan het even duren voordat je het schema ontvangt!

 

 

Challenges
(steunpakket 4)

Ben jij niet van het zelf sporten maar ben jij wel in voor een uitdaging? Doe dan mee met een van onze challenges. De challenges kunnen van alles inhouden en wat dit precies is zullen we bekend maken als we met de eerste challenge starten.

Maandag komt de eerste challenge online op onze Facebook en Insta. Doe jij mee? Dan werk je niet alleen aan jouw gezondheid maar dan maak je ook nog een kans op leuke prijzen!

 

 

BOOST JE WEERSTAND
(Steunpakket 5)

Ben jij niet zo van het sporten tijdens de lockdown maar wil je wel het beste voor je immuunsysteem en gezondheid? Kies dan voor een van de producten van Juice Plus+

De  hoogwaardige geconcentreerde producten bevatten allerlei soorten belangrijke antioxidanten. Deze zorgen o.a. voor:

  • Sterkere weerstand zowel lichamelijk als emotioneel.
  • Verhoogde cardiovasculaire gezondheid.
  • Gladdere en rustigere huid.
  • Bescherming van tanden en tandvlees.
  • DNA bescherming en het reduceren van oxidatieve stress.

Voor prijzen en meer informatie stuur je een email naar info@theokomen.nl

Kijk ook zeker even op https://gerrit.juiceplus.com/nl/nl

 

 

Beste leden,

Blijf in jezelf geloven en wij zijn al zover gekomen dat wij ook deze lockdown tot een positief einde gaan brengen. Namens ons hele fijne dagen gewenst en als wij iets voor jullie kunnen betekenen horen wij dat natuurlijk graag.

STAY SAFE, STAY STRONG!!

TEAM THEO KOMEN