NIEUWS OVERZICHT

Groepslessen

Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

Lukt reserveren niet? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

 

Het is LENTE!!

Lieve leden van Sportingclub Theo Komen,

De dagen worden langer, de zon schijnt helderder, en overal om ons heen ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Met de komst van de lente wordt het tijd om ons te omringen met nieuwe energie, positieve vibes en frisse motivatie. En hoe kunnen we dit beter doen dan met de bruisende activiteiten en kansen die voor ons liggen bij onze favoriete sportschool?

In deze editie van onze nieuwsbrief duiken we in de veelbelovende lente- en zomermaanden met een scala aan activiteiten die speciaal voor jullie zijn ontworpen. Van de aangepaste openingstijden tijdens de aankomende feestdagen tot de spannende aankondiging van onze Geluksloterij-winnaar en de niet te missen workshops en programma’s die eraan komen; er is voor ieder wat wils.

We vieren de successen van onze leden, zowel binnen als buiten de sportschool. Of je nu komt voor de intensiteit van een SPRINT-sessie, de rust van een Balance-les, of de uitdaging van de Wim Hof IJsbad Workshop. Laat je inspireren door de verhalen van onze leden, zoals Tijs Batenburg die zich voorbereidt op zijn volgende grote gevecht, en voel de kracht van onze gemeenschap.

Dit seizoen nodigen we je uit om je grenzen te verleggen, je gezondheid te verbeteren en samen met ons nieuwe hoogten te bereiken. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint op je pad naar welzijn, Sportingclub Theo Komen staat klaar om je te begeleiden en te inspireren.

Laten we samen de lente en zomer van 2024 onvergetelijk maken. Blader door deze nieuwsbrief, markeer je kalender en neem deel aan de activiteiten die jou het meest aanspreken. Onthoud: elk seizoen is een nieuwe kans om te groeien, te leren en jezelf te overstijgen.

Met sportieve groeten,

Het team van Sportingclub Theo Komen

 

ivm de komende feestdagen hebben we de volgende aangepaste openingstijden:

Maandag 1 april- gesloten (2de Paasdag)

Zaterdag 27 april- gesloten (koningsdag)

Donderdag 9 mei- gesloten (Hemelvaart)

Maandag 20 mei- gesloten (2de Pinksterdag)

 

We hebben een winnaar!!

We zijn verheugd om te delen dat onze ‘Geluksloterij’ tot een spannend einde is gekomen, en we hebben een winnaar! Met groot plezier kondigen we aan dat Annelies van Boven het geluk aan haar zijde had en de trotse winnaar is geworden van onze cadeaubon ter waarde van 150 euro. Van harte gefeliciteerd, Annelies! We hopen dat je veel plezier beleeft aan je prijs.

 

Nog een paar plekjes beschikbaar!

Heb jij altijd al de techniek van het ademen onder de knie willen krijgen, heb jij altijd al willen weten hoe je lichaam te gebruiken in een ijsbad, Dan hebben we voor jou de


WIM HOF IJSBAD WORKSHOP!

Ben jij cool genoeg om mee te doen?

Sportingclub Theo Komen presenteert: Wim Hof Methode Workshop op 7 April 2024!

Verbeter je Gezondheid en Welzijn!

Sportievelingen van Sportingclub Theo Komen, het is tijd om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen! Wij nodigen jullie uit voor een unieke workshop over de Wim Hof Methode, gegeven door de deskundige René Valk.

Wat is de Wim Hof Methode?

De Wim Hof Methode is een krachtige combinatie van:

– Mind-set/focus

– Ademhalingstechnieken

– Koude training

– Deze elementen werken samen om jouw immuunsysteem te versterken en je controle te geven over je eigen lichaam en geest.

Wat je gaat leren:

– Theorie en praktijk van de Wim Hof Methode

– Effectief omgaan met stress en verbeteren van concentratie

– Ademhalingstraining en koude training, inclusief een ijsbadsessie

– Persoonlijke ontwikkeling

Voordelen van de Workshop:

– Nieuwe energiebronnen ontdekken

– Verbeterde vetverbranding

– Betere omgang met stress en concentratie

– Kennis over ontspanningstechnieken

– Een unieke ijsbad ervaring

Datum en Duur:

Datum: 7 April smiddags om 13:00

Duur: 4 tot 5 uur

Deelname: €99 per persoon

Ervaar een nieuwe jij!

Dit is niet zomaar een workshop; het is een reis naar zelfontdekking en verbetering. Ontdek hoe je zuurstof en koude blootstelling kunt gebruiken om je lichaam en geest te optimaliseren. Leer van René Valk hoe je van tunnelvisie naar een helikopterview gaat en hoe je je fysieke en mentale kracht kunt vergroten.

Schrijf je nu in!

Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Word onderdeel van deze inspirerende ervaring en schrijf je vandaag nog in! Dit doe je door een email te sturen naar info@theokomen.nl

(Nog) geen lid? Geen probleem. Ook jij kan meedoen door die email te sturen naar info@theokomen.nl

 

???????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ?????????????????????????????????????

Wij zijn op zoek naar dames die klaar zijn voor een duurzame verandering! Bij Slank Je Well begint jouw reis naar een lichtere zomer met onze 6 maanden durende transformatie.

Startdatum: 7 april. Beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ben je er klaar voor om energiek en stralend de lente in te stappen? Zijn die winterkilo’s een hardnekkig afscheid? Wij hebben dé sleutel voor jouw succes! Meld je aan voor de 15e editie van het Slank Je Well-programma en omarm een gezonder en gelukkiger leven.

???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ????????????????:

Wetenschappelijk onderbouwde methodes

Deskundige, persoonlijke coaching

Een plezierige en effectieve ervaring

Laat deze kans niet glippen! De tijd dringt voor onze eerste bijeenkomst op 7 april!

Wil je je leven een positieve draai geven? Stuur een e-mail naar info@theokomen.nl voor een vrijblijvend gesprek. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Laten we samen die eerste stap zetten naar een levendige en sprankelende lente. Jouw nieuwe ik wacht bij Slank Je Well!

 

???????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????????:

???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????? ????????????????????????????!

Voel de kracht, de passie en de energie! Onze onverschrokken vechter, Tijs Batenburg, staat klaar om ???????? ???????????????????????????????? ???? ???????????????????? de Enfusion arena te veroveren. Zijn tomeloze inzet en intensieve training hebben hem een welverdiende plek in de C-Klasse opgeleverd, waar elke stoot telt en elke ronde het verschil kan maken.

Tijs is niet zomaar een vechter; hij is een ongeëvenaarde kracht in de ring, met een ongeslagen reputatie die de aandacht van de Enfusion-organisatoren heeft gegrepen. Zijn aankomende gevecht belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Dit is jouw kans om getuige te zijn van pure passie en kracht, live in actie!

Wil je deel uitmaken van deze spectaculaire strijd en Tijs toejuichen terwijl hij zijn talent en harde werk laat zien? Zorg dat je erbij bent! Kaarten voor deze explosieve ervaring zijn nu beschikbaar voor €45 – een kleine prijs voor een avond vol adrenaline en onvergetelijke momenten.

Koop nu je kaarten direct bij onze club. Neem contact op via info@theokomen.nl of bel ons op 0223615284 en verzeker je van een plaats dicht bij de actie.

Laten we ervoor zorgen dat Tijs de kracht van onze gemeenschap voelt wanneer hij de ring instapt. Samen kunnen we hem de steun geven die hij verdient. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets groots – het Enfusion gala in Zeeland. We zien je daar!  #Enfusion #TijsBatenburg #KickboxingGala

 

???????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????????????????????????!

We hebben fantastisch nieuws voor jullie. Met trots kondigen we aan dat onze club een nieuw niveau van training introduceert: ????????????????????????????????????????????????????????????????????!

Onze kickboksgroep groeit exponentieel, dankzij onze geweldige sensei’s en de ongeëvenaarde passie en sfeer binnen onze gemeenschap. Bij Sportingclub Theo Komen streven we ernaar technisch superieure vechters te creëren, en dat harde werk werpt zijn vruchten af. We zijn steeds vaker weer te zien op gala’s, en onze vechters brengen de overwinningen thuis.

Om onze ambities kracht bij te zetten en onze plek in de nationale top te heroveren, starten we met ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ????????:????????.. Dit is jouw kans om je skills naar een hoger niveau te tillen!

Dus, ben je klaar om jezelf uit te dagen en samen met ons naar de top te klimmen? Sluit je aan bij onze zaterdag wedstrijdtraining en ontdek wat jij allemaal in je mars hebt!

 

???? Ontdek de Kracht van Balance bij Sportingclub Theo Komen! ????

Wil je jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tillen? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze Balance lessen, geleid door de fantastische instructrice Lincy! ????‍♀️

Balance is meer dan alleen een les; het is een reis naar betere gezondheid, kracht en innerlijke rust. Deze les combineert yoga, tai chi en pilates om je geest te kalmeren, je lichaam te versterken en je flexibiliteit te vergroten. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en je focus weer te vinden.

Voor onze krachtsporters: Balance kan een onmisbare aanvulling zijn op je trainingsschema. Lenigheid speelt een cruciale rol in je algehele fysieke ontwikkeling en kan helpen je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Met Lincy’s deskundige begeleiding ontdek je hoe flexibiliteit en kracht hand in hand gaan, en hoe je beide kunt verbeteren voor optimale vooruitgang.

???? Mis deze kans niet om je training te diversifiëren en nieuwe hoogten te bereiken. Balance wacht op je. Kom en ervaar zelf de voordelen!

Wanneer:

Balance is iedere maandag en woensdag om 18:30. inschrijven doe je via https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

✨ Schrijf je vandaag nog in voor een les Balance en zet de eerste stap naar een gebalanceerder leven. Lincy en ons hele team kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

????‍♂️ Verleg je Grenzen met SPRINT bij Sportingclub Theo Komen! ????‍♀️

Op zoek naar een snelle, intensieve workout die je resultaten geeft zonder uren in de sportschool door te brengen? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots SPRINT van Les Mills – een revolutionaire high-intensity interval training (HIIT) op de fiets, perfect voor iedereen die zijn conditie snel wil verbeteren.

In slechts 25 minuten neemt onze dynamische instructrice Linda je mee op een reis waar snelheid en kracht centraal staan. SPRINT is ontworpen om je maximale calorieverbranding te bieden, je uithoudingsvermogen te verhogen en je fysieke prestaties naar een hoger niveau te tillen. En dat allemaal in een kort tijdsbestek!

Waarom SPRINT proberen?

  • ???? Efficiënt: Haal het meeste uit een korte sessie van 25 minuten.

  • ???? Intens: Ervaar de explosieve kracht van HIIT op de fiets.

  • ???? Resultaatgericht: Bouw snel spierkracht en cardiovasculaire gezondheid op.

  • ???? Motiverend: Laat je meeslepen door opzwepende muziek en de energie van Linda.

  • ???? Gemeenschap: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemden op weg naar hun fitnessdoelen.

Linda, onze ervaren en inspirerende instructrice, zal ervoor zorgen dat je elke les het beste uit jezelf haalt. Of je nu je fitnessreis begint of je bestaande routine naar een hoger niveau wilt tillen, SPRINT biedt de perfecte combinatie van uitdaging en plezier.

???? Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan naar SPRINT bij Sportingclub Theo Komen en ervaar de kracht van een workout die net zo snel gaat als jij. Schrijf je vandaag nog in via https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/ en ontdek waarom SPRINT de ultieme fietsworkout is die je niet wilt missen!