NIEUWS OVERZICHT

Groepslessen

Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

Lukt reserveren niet? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

 

Het is weer zomervakantie

Beste leden,

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, willen we jullie op de hoogte brengen van enkele aanpassingen bij onze sportschool. Zoals gebruikelijk zullen we onze openingstijden aanpassen en ook het lesrooster zal gedurende de vakantieperiode een kleine wijziging ondergaan.

We hopen dat jullie allemaal een fantastische zomervakantie tegemoet gaan en vergeet vooral niet om gezond te blijven!

 

Van 22 juli t/m 1 september zijn onze openingstijden:

Maandag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:30
Dinsdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:30
Woensdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:30

Donderdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:30
Vrijdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:30
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Zondag: 10:00 – 14:00

 

 

Lesrooster.

Zoals gebruikelijk gaan er elk jaar enkele lessen met vakantie. Hieronder staat het aangepaste rooster voor de zomervakantie. Helaas zullen de kinderlessen kickboksen ook even pauzeren gedurende deze periode. Maar niet getreurd! Kinderen uit de tweede les zijn van harte welkom om mee te trainen met de volwassenen op maandag en donderdag om 19:30 uur. Een geweldige kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Voor de zomerperiode zijn er nog enkele andere lessen die tijdelijk niet worden gegeven. De jeugdfitnessles, de Balance les op maandag, en de XCORE les op vrijdag worden even van het rooster gehaald.Je kunt het rooster online bekijken op www.theokomen.nl/rooster

Bekijk hieronder het aangepaste lesrooster voor de zomerperiode:

Heb je het gevoel dat je training niet helemaal lekker loopt? Wil je zeker weten dat je op de juiste manier bezig bent of wil je eindelijk eens naar een concreet doel toewerken? Wij staan klaar om je te helpen, vraag het ons gerust!

Gebruik van onze groepsleszalen

We willen dat onze leden het maximale uit hun training halen en bieden daarom uitgebreide faciliteiten aan. Wil je gebruik maken van de groepsleszalen? Dat kan natuurlijk, maar we vragen je wel om dit even van tevoren aan te geven. Zo kunnen we zorgen voor toezicht en kun jij veilig trainen. Kortom: wil je een van onze zalen gebruiken, laat het ons dan even weten.

Hygiëne

We streven ernaar onze club zo schoon mogelijk te houden, zodat iedereen zorgeloos kan trainen. Gebruik tijdens je training altijd een handdoek en draag schone schoenen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Nog meer nieuws!

We houden de details nog even geheim, maar we beloven dat het de moeite waard zal zijn!

Achter de schermen zijn we druk bezig met allerlei leuke initiatieven voor onze leden. Stilzitten in de zomer? Dat past niet bij ons, want een gezonde levensstijl gaat ook in de zomer gewoon door. Kickboksers kunnen zich verheugen, want binnenkort kunnen ze nog beter en harder trainen. Maar ook voor alle andere leden zijn we leuke activiteiten aan het voorbereiden. Daarnaast ontwikkelen we een geheel nieuw programma dat perfect is voor mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijkse routine. Houd onze volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en verrassingen!

Met veel warmte en enthousiasme wenst het team van Sportingclub Theo Komen jullie een fantastische vakantie toe! Geniet van deze speciale tijd en maak er mooie herinneringen van.