NIEUWS OVERZICHT

Groepslessen

Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

Lukt reserveren niet? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

 

Januari was ge-wel-dig!

Wat vliegt de tijd! Het lijkt alsof januari nog maar net begonnen was, en nu is het alweer februari. We willen even stilstaan bij hoe ongelofelijk geweldig de afgelopen maand was.

Het was een waar genoegen om januari, traditioneel onze drukste maand, door te brengen met zoveel nieuwe en bekende gezichten. De bruisende energie, de hartelijke sfeer, en natuurlijk jullie – onze fantastische leden – hebben de club tot een bijzondere plek gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe onze lessen vol enthousiasme werden bijgewoond, hoe er gelachen werd, en hoe iedereen zweette en hard werkte om zijn of haar doelen te bereiken. Dit alles maakt ons ontzettend blij en dankbaar.

In deze nieuwsbrief delen we graag alle recente updates en het laatste nieuws met jullie. Blader rustig door en geniet van alles wat er te lezen valt. Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen ervan als wij aan het samenstellen.

 

Sport samen voor de prijs van 1!? ????

Februari is de maand van de liefde, en zoals jullie weten, is Valentijnsdag een van onze favoriete dagen. Het is een prachtige gelegenheid om net dat beetje extra liefde en aandacht aan elkaar te schenken. ???? Om deze bijzondere dag te vieren, hebben wij een speciaal cadeautje voor jullie in petto… ????

Stel je voor: jij en jouw Valentijn, samen sportend, lachend en elkaar motiverend. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Daarom introduceren we een fantastische actie: schrijf je samen met jouw Valentijn in en geniet beiden tot april 2024 van een abonnement voor de helft van de prijs! ????????

Deze actie is niet alleen een liefdevol gebaar naar elkaar, maar ook naar jullie portemonnee en gezondheid. ???? Samen fit zijn betekent meer energie voor leuke activiteiten, gezellige uitstapjes en wie weet… romantische strandwandelingen in het lentezonnetje! ☀️

En vergeet niet, jouw ‘Valentijn’ kan iedereen zijn: je beste vriend, vriendin, broer, zus, vader, moeder, opa of oma. Samen vormen jullie een geweldig team, zowel binnen als buiten de sportschool! ???? En voor de koppels onder ons… we weten allemaal dat een goede conditie in de sportschool ook buiten de sportschool zijn vruchten afwerpt! ????

Kun je niet wachten om te beginnen? Goed nieuws: deze actie start vandaag al! Kom langs bij de receptie om jullie in te schrijven en samen te genieten van deze geweldige aanbieding.

Wij wensen iedereen een fantastische Valentijnsdag toe. Laten we de liefde vieren! ????

Fijne Valentijnsdag????

 

DE GELUKSPOT RAAKT AARDIG VOL!!

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Onze ‘Geluksloterij’ is in volle gang en we zijn verheugd te zien dat zoveel van jullie al meedoen. Maar geen zorgen, er is nog steeds ruimte voor meer geluk!

Bij Sportingclub Theo Komen vinden we dat iedereen een kans verdient om iets speciaals te winnen. Daarom maakt iedereen, zowel nieuwe als bestaande leden, kans op een fantastische cadeaubon ter waarde van €150, te besteden naar eigen keuze!

Hoe kun je meedoen? Het is simpel:

  1. Nieuwe leden: Word je lid vóór 28 februari, dan ontvang je automatisch één gelukslot.

  2. Bestaande leden: Neem je een nieuw lid mee? Geweldig! Het nieuwe lid krijgt één gelukslot, maar jij als trouw lid ontvangt maar liefst 10 geluksloten!

  3. Valentijnsactie-bonus: Besluit je lid te worden met onze Valentijnsactie? Dan verdubbelen we het aantal geluksloten dat je ontvangt!

  4. Voor ieder nieuw lid dat via jou bij onze club komt, krijg jij 1 maand gratis sporten!

Dit is jouw kans om niet alleen je fitnessdoelen te bereiken, maar ook om een prachtige prijs in de wacht te slepen. Dus waar wacht je nog op? Doe mee, breng vrienden mee, en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van onze cadeaubon.

 

WIM HOF IJSBAD WORKSHOP!

Ben jij cool genoeg om mee te doen?

Sportingclub Theo Komen presenteert: Wim Hof Methode Workshop op 7 April 2024!

Verbeter je Gezondheid en Welzijn!

Sportievelingen van Sportingclub Theo Komen, het is tijd om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen! Wij nodigen jullie uit voor een unieke workshop over de Wim Hof Methode, gegeven door de deskundige René Valk.

Wat is de Wim Hof Methode?

De Wim Hof Methode is een krachtige combinatie van:

– Mind-set/focus

– Ademhalingstechnieken

– Koude training

– Deze elementen werken samen om jouw immuunsysteem te versterken en je controle te geven over je eigen lichaam en geest.

Wat je gaat leren:

– Theorie en praktijk van de Wim Hof Methode

– Effectief omgaan met stress en verbeteren van concentratie

– Ademhalingstraining en koude training, inclusief een ijsbadsessie

– Persoonlijke ontwikkeling

Voordelen van de Workshop:

– Nieuwe energiebronnen ontdekken

– Verbeterde vetverbranding

– Betere omgang met stress en concentratie

– Kennis over ontspanningstechnieken

– Een unieke ijsbad ervaring

Datum en Duur:

Datum: 7 April smiddags

Duur: 4 tot 5 uur

Deelname: €99 per persoon

Ervaar een nieuwe jij!

Dit is niet zomaar een workshop; het is een reis naar zelfontdekking en verbetering. Ontdek hoe je zuurstof en koude blootstelling kunt gebruiken om je lichaam en geest te optimaliseren. Leer van René Valk hoe je van tunnelvisie naar een helikopterview gaat en hoe je je fysieke en mentale kracht kunt vergroten.

Schrijf je nu in!

Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Word onderdeel van deze inspirerende ervaring en schrijf je vandaag nog in! Dit doe je door een email te sturen naar info@theokomen.nl

(Nog) geen lid? Geen probleem. Ook jij kan meedoen door die email te sturen naar info@theokomen.nl

 

???? Ontdek de Kracht van Balance bij Sportingclub Theo Komen! ????

Wil je jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tillen? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze Balance lessen, geleid door de fantastische instructrice Lincy! ????‍♀️

Balance is meer dan alleen een les; het is een reis naar betere gezondheid, kracht en innerlijke rust. Deze les combineert yoga, tai chi en pilates om je geest te kalmeren, je lichaam te versterken en je flexibiliteit te vergroten. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en je focus weer te vinden.

Voor onze krachtsporters: Balance kan een onmisbare aanvulling zijn op je trainingsschema. Lenigheid speelt een cruciale rol in je algehele fysieke ontwikkeling en kan helpen je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Met Lincy’s deskundige begeleiding ontdek je hoe flexibiliteit en kracht hand in hand gaan, en hoe je beide kunt verbeteren voor optimale vooruitgang.

???? Mis deze kans niet om je training te diversifiëren en nieuwe hoogten te bereiken. Balance wacht op je. Kom en ervaar zelf de voordelen!

Wanneer:

Balance is iedere maandag en woensdag om 18:30. inschrijven doe je via https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

✨ Schrijf je vandaag nog in voor een les Balance en zet de eerste stap naar een gebalanceerder leven. Lincy en ons hele team kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

????‍♂️ Verleg je Grenzen met SPRINT bij Sportingclub Theo Komen! ????‍♀️

Op zoek naar een snelle, intensieve workout die je resultaten geeft zonder uren in de sportschool door te brengen? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots SPRINT van Les Mills – een revolutionaire high-intensity interval training (HIIT) op de fiets, perfect voor iedereen die zijn conditie snel wil verbeteren.

In slechts 25 minuten neemt onze dynamische instructrice Linda je mee op een reis waar snelheid en kracht centraal staan. SPRINT is ontworpen om je maximale calorieverbranding te bieden, je uithoudingsvermogen te verhogen en je fysieke prestaties naar een hoger niveau te tillen. En dat allemaal in een kort tijdsbestek!

Waarom SPRINT proberen?

  • ???? Efficiënt: Haal het meeste uit een korte sessie van 25 minuten.

  • ???? Intens: Ervaar de explosieve kracht van HIIT op de fiets.

  • ???? Resultaatgericht: Bouw snel spierkracht en cardiovasculaire gezondheid op.

  • ???? Motiverend: Laat je meeslepen door opzwepende muziek en de energie van Linda.

  • ???? Gemeenschap: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemden op weg naar hun fitnessdoelen.

Linda, onze ervaren en inspirerende instructrice, zal ervoor zorgen dat je elke les het beste uit jezelf haalt. Of je nu je fitnessreis begint of je bestaande routine naar een hoger niveau wilt tillen, SPRINT biedt de perfecte combinatie van uitdaging en plezier.

???? Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan naar SPRINT bij Sportingclub Theo Komen en ervaar de kracht van een workout die net zo snel gaat als jij. Schrijf je vandaag nog in via https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/ en ontdek waarom SPRINT de ultieme fietsworkout is die je niet wilt missen!