3
GRATIS 1 WEEK PROEF TRAINEN? KOM LANGS EN PROEF ONZE HUISELIJKE SFEER

NIEUWS OVERZICHT

 

Vanaf 1 juli mogen we

ook weer naar binnen…

Beste leden,

1 juli mogen wij jullie ook weer ontvangen binnen in onze gezellige club. Wij zijn de afgelopen dagen vreselijk druk geweest om plannen te smeden en alles voor jullie in orde te maken.

Dit brengt goed en slecht nieuws met zich mee. Het goede nieuws is dat jullie onze club niet meer zullen herkennen want wij hebben flink wat gedaan de afgelopen periode.
Het slechte nieuws is dat het voor ons noodzakelijk is om morgen en dinsdag onze deuren gesloten te houden. Zo kunnen wij de club corona ready maken en tevens ons fitnessplein opnieuw inrichten.
Natuurlijk zal even zoeken worden hoe alles gaat draaien maar als we elkaar allemaal even de ruimte geven dan gaat het ons lukken!

We zijn gebonden aan regels gesteld door het RIVM en de gemeente. Wij willen ons natuurlijk aan die regels houden en daarom delen wij deze ook mede verder in dit bericht.

Groepslessen

Wij zullen de meeste groepslessen voorlopig nog buiten blijven geven. Sprint, Spinning, Vlammen, Kickboksen, BFF, Bokszaktraining en onze nieuwe TheoBesitas lessen zullen wel binnen gegeven worden.

Wil je gebruik maken van de groepslessen buiten dan moet je reserveren. Deelnemen aan deze activiteiten kan alleen als je gereserveerd hebt.
Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/Wil jij iemand meenemen? Dit kan vanaf woensdag ook via het ledensysteem of je kunt ze aanmelden via een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

We zullen onze groepslessen volgens een aangepast lesrooster buiten blijven geven op het parkeer terrein van school de Pijler en het parkeerterrein voor de club.

Voor de groepslessen die binnen gegeven worden kom je binnen via de voordeur en meld je je aan met je lidmaatschapspas of tag. Reserveren voor deze lessen is dus niet nodig.

Slecht weer?

Bij slecht weer zullen wij de lessen indien mogelijk naar binnen verplaatsen.
Natuurlijk hebben we binnen iets minder ruimte dan buiten. Er geldt voor de lessen dan ook een verschillend maximum. Zo zullen er bijvoorbeeld voor Bodypump maximaal 16 plaatsen binnen beschikbaar zijn. De eerste 16 mensen die zich hebben ingeschreven kunnen dan deelnemen. De overige deelnemers zullen wij vragen om binnen te gaan fitnessen of deel te nemen aan een andere groepsles waar op dat moment nog wel ruimte is. Let op het aantal deelnemers per les is verschillend. Wij zullen jullie hiervan tijdig op de hoogte stellen.
Uiterlijk 1 uur van tevoren informeren we via onze website www.theokomen.nl/nieuws/ en onze social media kanalen indien de lessen, om wat voor reden dan ook, niet doorgaan of verplaatst worden.

Locaties

De locatie voor de lessen ZUMBA, SH’BAM, COMBAT en XCORE blijft de parkeerplaats van de school de Pijler. Dit is het parkeerterrein achter onze sportschool. Wanneer u vanaf de Nieuweweg aan komt rijden slaat u direct nadat u de sportschool bent gepasseerd rechtsaf. Als u hier 50 meter door rijdt komt u bij een parkeerplaats aan. Hier zullen wij deze lessen gaan geven.
Voor de lessen Bodypump, Balance en HiTT kunt u terecht op de parkeerplaats direct voor de club.

Wanneer je naar de club komt probeer dan ook zoveel mogelijk met de fiets te komen. Wanneer je wel met de auto komt parkeer dan aub op het parkeerterrein voor de oude huisartsenpost.

Dan…

Na afloop vragen wij jullie de gebruikte materialen zelf even te reinigen (uiteraard dragen wij zorg voor voldoende schoonmaak middelen) en op te ruimen in de daarvoor bestemde bakken/rekken.
Er kan ivm hygiene geen gebruik worden gemaakt van onze les matjes. Daarom zullen wij jullie vragen om deze zelf mee te brengen. Ook dien je zelf een handdoek mee te nemen en deze te gebruiken op onze toestellen.

van 1 juli t/m 16 augustus zijn onze openingstijden:

Maandag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:00
Dinsdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:00
Woensdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:00
Donderdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:00
Vrijdag: 8:30 – 12:30 en 17:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Zondag: 10:00 – 14:00

Fitnessen

We mogen weer binnen fitnessen. En uiteraard gaan wij ons houden aan de regels gesteld door het RIVM.
Leden die binnen of op het fitnessplein gaan trainen loggen in bij de balie met de ledentag/pas. Ben jij je tag kwijt dan kun je direct een nieuwe aanschaffen voor €7,50. Ben je hem vergeten dan kunnen wij je handmatig inloggen.

Iedereen wordt verwacht een eigen handdoek, eventueel handschoenen en indien nodig een eigen matje mee te nemen. Drinken mag uit een fles/bidon. Of je kunt bij ons natuurlijk een van de lekker O2 drankjes kopen.

Natuurlijk hebben wij ook de lekkerste koffie en deze kan worden gedronken op 1.5 meter afstand van elkaar voor de club op onze gezellige lounge sets.

Bij binnenkomst nemen wij een triage of controlegesprek af. Dit hangt tevens groot aan de balie. Mocht u op een van de vragen ja antwoordden dan verzoeken wij u thuis te blijven en onze club niet te bezoeken.

Was voordat u het huis verlaat uw handen en doe die bij het weer thuis aankomen nogmaals.

De kleedkamers zullen wij tot 1 september nog gesloten houden. Het gebruik van het toilet is wel toegestaan maar deze dienen na gebruik zelf te worden schoongemaakt.

Na het gebruik van toestellen of materialen dient u deze zelf te reinigen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende schoonmaak middelen beschikbaar zijn. Tevens zullen wij 5x per dag de club reinigen zoals het RIVM heeft voorgeschreven.

In de club zal een looproute te volgen zijn. Deze route zal worden aangegeven door signalering. Gelieve de looproute te volgen en de 1,5 meter afstand van elkaar ten alle tijden te respecteren.

Ons unieke fitnessplein zullen wij de zomer blijven aanhouden. Wel zullen wij het helemaal opnieuw in gaan richten. Alle regels die binnen gelden zullen ook voor het fitnessplein van toepassing zijn.

Kickboksen en contactsporten.

Weet je nog hoe onze dojo eruit zag????
Als je onze dojo komt bezoeken zul je je ogen niet geloven maar onze dojo is COMPLEET VERNIEUWD!!!

Het definitieve protocol voor contactsporten zal morgen pas bekend worden gemaakt door NL Actief. Wij zullen morgen dan ook met een update komen v.w.b. onze contact lessen.

Overige zaken

Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen zoals gesteld door de gemeente en het RIVM. Voor ons plan hebben wij inmiddels goedkeuring gekregen en wij hebben ons aangemeld bij de overheid.
Om verder aan alle regelgeving te kunnen voldoen vragen wij jullie de volgende punten even rustig door te nemen.

Wanneer je naar de club komt probeer dan ook zoveel mogelijk met de fiets te komen. Wanneer je wel met de auto komt parkeer dan aub op het parkeerterrein voor de oude huisartsenpost.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact

Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden

Bij binnenkomst in de club dien je je handen te ontsmetten met het door ons beschikbaar gestelde ontsmettingsmiddel

Was je handen met water en zeep voor en na bezoeksportlocatie

Kom in sportkleding naar de sportlocatie. De kleedkamers blijven tot 1 september gesloten.

Sporters moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Wij zullen onze lessen hierop inrichten. Bij sporters t/m12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde.

Voor ouders en verzorgers
We adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren.

Informeer uw kinderen over de algemene veiligheids-en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.

Stem met je kind je contactgegevens af zoals 06-nummer.

Als ouder/verzorger/begeleider kun je niet kijken bij de lessen.

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de sportlocatie.

Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders en bestuursleden.

Als ondersteuning noodzakelijk is bij de sportactiviteit en/of toiletgang, is het toegestaan om één ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig te laten zijn. Voor deze persoon geldt ook dat het daar geldende protocol nageleefd moet worden.

Direct na de sportactiviteit halen de ouder/verzorgers kinderen op van de sportlocatie/afgesproken plek. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is.

Nog een hele fijne zondagavond en tot snel!!!