NIEUWS OVERZICHT

Groepslessen

Reserveren kan in ons leden administratie systeem via deze link.

https://theo-komen.opencontrolplus.com/club_portal/

Lukt reserveren niet? Stuur dan een email naar info@theokomen.nl
Reserveren kan op de voorafgaande vrijdagavond voor de aankomende week en je kunt maximaal 1 week vooruit reserveren.

 

 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en de tekst '60 JAAR THEO-KOMEN sinds 1963 SPORTINGCLUB Programma: (Naast ons reguliere lesooster) MAANDAG 11 SEPTEMBER: Introductie lessen Kickboksen DINSDAG 12 SEPTEMBER: Cardiobingo WOENSDAG 13 SEPTEMBER: fitness Lezing ouder, kind en voeding DONDERDAG 14 SEPTEMBER: Sprint en HiTT superles VRIJDAG 15 SEPTEMBER: 60 min mix lessen We bestaan 60 jaar en dat vieren we met een feestweek Schrijf je in tijdens onze feestweek van t/m 15 september, sport 60 dagen gratis, en krijg 3 gratis begeleidingsmomenten van onze professionele coaches. Volg ons op sociale media. Voor het gehele programma: WWW.THEOKOMEN.NL'

Viering van 60-Jarig Jubileum met Een Feestweek Vol Actie!

Beste gewaardeerde leden,

Het is met immense opwinding en trots dat we jullie kunnen vertellen dat we dit jaar een mijlpaal bereiken: onze club bestaat al 60 jaar! En we hebben grootse plannen om deze buitengewone gebeurtenis te vieren met niets minder dan een FEESTWEEK!

Onze rijke geschiedenis en de geweldige gemeenschap die we hebben opgebouwd, verdienen een viering die net zo opmerkelijk is. Daarom hebben we een reeks fantastische activiteiten georganiseerd, niet alleen voor onze trouwe leden, maar ook

voor onze nieuwe leden die zich bij ons willen voegen.

Het feest begint op maandag met spannende introductielessen, geleid door onze nieuwe sensei’s (meer hierover lees je verder in deze nieuwsbrief). Op dinsdag kun je deelnemen aan een verrassende cardiobingo, gevolgd door een informatieve lezing op woensdag, gepresenteerd door niemand minder dan Daisy Tjaardstra. Als gediplomeerd gewichtsconsulent en expert in voeding voor ouder en kind, zal zij je inzichten geven over gezonde voeding.

Donderdag staat in het teken van superlessen HiTT en SPRINT, om je in topvorm te houden, en vrijdag sluiten we de week af met een knal dankzij de vermakelijke mixlessen.

Maar dat is nog niet alles! Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar wat onze club te bieden heeft, hebben we een speciale traktatie. Tijdens onze feestweek sport je als nieuw lid maar liefst 60 dagen GRATIS! En voor onze bestaande leden die een vriend, familielid of collega meebrengen om zich in te schrijven, hebben we een beloning. Jij krijgt namelijk een volledige maand GRATIS sporten als dank voor het delen van onze passie.

Houd je ogen open voor meer spannende details en informatie over onze aankomende feestweek, die je kunt verwachten in de volgende nieuwsbrief. Samen zullen we deze mijlpaal op een onvergetelijke manier vieren!

Met opwinding voor de komende festiviteiten,